KÖPVILLKOR
Tack för att du besöker vår hemsida och webbshop. Vi säljer endast våra produkter till skolor och företag.

MOMS tillkommer
Alla priser visas exklusive moms. Mönster, planscher och böcker har 6% moms. Övriga artiklar har 25% moms.

FRAKT tillkommer
PAKET inom Sverige: 129kr/order. Direktleverans till skolan/företaget med DHL.
Vid ev. restnotering står vi för leveranskostnad.

NYHETER VIA FREJA BREVET
Läggs ut via hemsidan, nyhetsbrev och/eller sociala medier när vi har nya produkter eller annan information till våra kunder. Vi skickar ”Freja Brevet” 2-4 gånger/år.

BETALSÄTT
Normalt via Faktura 30 dagars netto som skickas via e-post till beställande lärare eller med brev. Beställande lärare ansvarar för att fakturan kommer rätt.

E-faktura har ett minsta orderbelopp på 400kr och kräver att alla e-faktura uppgifter är ifyllda vid ordertillfället samt att kommunen svarar inom några dagar. Vi har satt 10 dagars leverans för att hinna få svar från kommunerna. Kommuner måste först ha upphandlat med oss om E-faktura innan leverans.

LEVERANSER
Vanligtvis har vi hämtning på förmiddagen av DHL. Vi gör vad vi kan för att din beställning ska gå iväg så snabbt som möjligt. Normalt skickar vi leveransen efter ca 10 dagar förutsatt att ordersedeln med alla fakturauppgifter är fullständigt ifyllda.

FEL I LEVERANSEN
Ifall något inte stämmer med din beställning ber vi dig kontakta oss inom 8 dagar från leverans. Har vi levererat fel vara står vi så klart för returkostnad samt ny utleveranskostnad.

ÖPPET KÖP och/eller RETURRÄTT gäller ej företag och skolor.
Observera att konsumentköplagen och ångerrätten inte gäller företag.

LÄNKAR
På vår hemsida kan det finnas länkar till andra webbplatser. Freja Skapargård AB tar inte på något sätt ansvar för integritetsskydd eller innehåll på dessa sidor.

FÄRGER
Vi gör vårt bästa för att återge korrekta färger för alla produkter här på Freja Skapargård AB, men kan inte garantera att det stämmer överens överallt. Detta beror på vilken skärm man tittar ifrån samt vilka inställningar som är gjorda. Även i våra trycksaker gör vi vårt bästa för att färgerna ska återges så korrekt som möjligt, men beroende på trycktillfälle, papper och många fler aspekter finns ingen möjlighet att till 100% garantera detta.

UPPHOVSRÄTT
Allt innehåll på den här webbplatsen är skyddat av Upphovsrättslagen. Läs mer på sidan om KOPIERING.

Alla köp via denna hemsidan görs med bifirma FREJA SKAPARGÅRD AB och ANNETTE PHILIP DESIGN AB, org.nr: 556652-5837.

ADRESS
FREJA SKAPARGÅRD AB
c/o Sälen Business Center
Longmorvägen 17
780 67 SÄLEN

Telefon: 0280-200 15 säkrast vardagar 9-16. Välkommen att höra av dig. Vi har alltid tid för våra kunder ♥