ALLA BARN & UNGDOMAR ÄR OLIKA. DÄRFÖR HAR VI SKAPAT SOW.

SlimOrdinaryWide är tre olika bredder på mönster för barn och tonår.

Vad är SOW?
Om man strikt skulle gå efter de måttlistor som finns, klassas tonåringar upp till 18 år till storlek 176. Det här stämmer dock inte med verkligheten, då ungdomar nuförtiden växer väldigt olika. En del är korta och en del är längre. Några drar större storlek, men är kortare och en del är mindre i omfång och lite längre.

För att ge varje elev möjlighet att sy plagg som bättre passar just dem, så har vi tagit fram tre olika bredder/styles: Slim, Ordinary och Wide. Observera att längderna är samma i de tre olika ”styles”.

”De här varianterna har blivit mycket uppskattade, just för att lärare och elev kan hitta en style/modell som passar just den eleven. Att sy något som sedan passar fint är viktigt. Om jag (som lärare), ser att en kraftigare elev har valt en Slim, så byter jag lite snygg ut den mot en Ordinary eller Wide beroende på hur eleven förväntar sig att plagget ska sitta.” Annette Philip, konstruktör och designer

Här har vi samlat alla modeller som har SOW. Se vårt rabatterade pris för ett paket. Då får du 1 Slim, 1 Ordinary och 1 Wide.

KÖP SOW-PAKET