FREJA BREV HÖST 2023

freja brevet skapargård höst 2023

PREMIÄR! Varmt välkomna alla kreativa lärare i textilslöjden till en helt ny hemsida och nysatsning!

En del av er som läser dessa rader är kanske nya här på Freja Skapargård. En del av er känner mig, Annette Philip, som författare och kreatör för Slöjdseriens blå pärmar och mina sömnadsmönster. Varje skoldag använder elever och textillärare mina beskrivningar och konstruktioner. Det gör mig stolt att få vara en del av textilslöjdens undervisning på svenska skolor i Sverige och svenska skolor i världen.

I oktober kommer vi få tillgång till våra nya lokaler där vi kommer hålla lager, print-in-house till en del artiklar samt packa alla leveranser. Detta är anledningen till att vi startar upp försäljningen nu, men börjar leverera efter höstlovet v. 45. Först ut är sömnadsmönsterna som du köper via webbshoppen här.

Jag vet att många efterfrågar Slöjdseriens pärmar också. Och ja, de är med i framtidsplanerna för 2024. Jag skulle dock vilja få in tips från dig som redan arbetar med pärmarna om det är något som du vill förändra, justera och/eller ta bort innan de går i nytryck. Hör av dig på mejl eller ring.

Jag vill passa på och rikta ett stort tack till alla er textillärare som hört av er till mig under de senaste åren för att köpa delar ur Slöjdserien samt sömnadsmönster. Nu är det på gång!

Hör av dig när du har frågor eller önskemål. Ring gärna! Mina händer är nästan alltid upptagna.♥